TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ATAÇ’A ÇANAKKALE’DEN ZİYARET 

TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ATAÇ’A ÇANAKKALE’DEN ZİYARET 

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Çanakkale Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ve Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren ile bir araya geldi. 

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Çanakkale Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ve Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren ile bir araya geldi. 

Ziyarette konuklar Uygun ve Göğüsgeren, Çanakkale’de faaliyete geçirdikleri Bayramiç Kazdağı Meyve Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Amacımız elma üzerine yeni kurduğumuz kooperatifimizin ürünlerini Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a tanıtmaktı. Başkanımız da destek sözü verdi. Kooperatifimize ve Bayramiç halkının üreticilerine destek olacağını söyledi, bizi çok memnun etti. Kooperatifim ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı ve Bayramiç Kazdağı Meyve Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Göğüsgeren ise “Bugün Ahmet Ataç Başkanımızı ziyaret ettik, ürünlerimizi tanıttık. Kooperatifimiz ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Kaz Dağı’nın kuzey eteklerinden Eskişehir’e selamlar getirdik, selamı da aldık gidiyoruz” dedi. 

Başkan Ataç da konuklarına teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugün özel misafirlerimiz vardı, belediyecilik konularıyla beraber tarımda yaptıklarıönemli işleri de aktardılar. Kaz Dağı ile iliği böyle güzel şeyler duymamız bizi mutlu ediyor. Türkiye’deki CHP’li belediyeler olarak, güç birliği yapmak amaçlı sık sık birbirimizi ziyaret ediyoruz. Çünkü her zaman bahsettiğim gibi; iktidara giden yol yerelden geçecek. Onun için biz birbirimizi iyi tanımalı ve omuz vermeliyizKooperatife de desteklerimizi vereceğiz. Ayrıca başkanlarımızı tanıdığım için çok mutlu oldum. Kendilerine her zaman destekle bu güzel işleri birlikte sürdüreceğiz." 

Çanakkaleli konuklar, Başkan Ataç’a kooperatif bünyesinde üretilen elmalardan hediye etti. Başkan Ataç da misafirlerine, “Eskişehir: Kökleri Derinde Yepyeni Bir Şehir” kitabını armağan etti. 

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.