ANTALYA TOPTANCI HALİ'NDE ASFALT SEVİNCİ

ANTALYA TOPTANCI HALİ'NDE ASFALT SEVİNCİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toptancı Hal içinde ardiyelerin yer aldığı yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik alanda asfalt çalışması gerçekleştirdi. Tamamlanan çalışma ile yıllardır toz...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toptancı Hal içinde ardiyelerin yer aldığı yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik alanda asfalt çalışması yaptı. Tamamlanan çalışma ile yıllardır toz topraktan şikayetçi olan hal esnafının yüzü güldü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yapım işleri Şube Müdürlüğü Antalya Toptancı Hali içinde 4 bin 500 metrekarelik ardiye alanında asfaltlama çalışması yaptı. 700 ton plentmiks malzeme ve 1300 ton sıcak asfalt kullanarak yapılan çalışma ile yıllardır toz ve çamurla mücadele eden Toptancı Hali esnafı rahat bir nefes aldı.

TOZ VE TOPRAKTAN ESER KALMADI 

Toptancı Hal esnafı Mehmet Şahin, “Daha önceki durumu toz ve toprak halindeydi. Özellikle yaz aylarında hiç durulmuyordu. Ancak şu anki çalışmadan dolayı esnaf olarak çok memnunuz. Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkanımız Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Toptancı Hali’nde damlama sulama işleriyle uğraşan Oktay Bulut da “Bu alanın daha önceki halinden çok mustariptik. Kamyonlar buradaki ardiyelerden geçerken kaldırmış olduğu toz hepimizi çok kötü etkiliyordu. Çevredeki esnaf bu durumdan çok şikayetçiydi. Yol şu anda asfaltlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.