Kemal Coşkun Parkı, Kağıthane Merkezde açıldı

Kemal Coşkun Parkı, Kağıthane Merkezde açıldı

Bugünden itibaren 9 farklı mahallede cadde, sokak, mahalle konağı, gençlik merkezi ve park halkın hizmetine sunulacak.

 

Kağıthane Belediyesi, Ekim ayına açılış ve temel atma törenleriyle başladı. İnsan odaklı yatırımlarını her platformda öne çıkaran Kağıthane Belediyesi, bölgesinde yaşayan vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırıcı birden çok projeyi ekim ayında hayata geçirecek.

 

Merkeze bağlı Osmanpaşa Caddesi Ece Sokak’ta Kemal Coşkun Parkı geniş bir katılımla hizmete açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç açılışa eşi Fatma Kılıç; Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel, İlçe Kadın Meclisi Başkanı Nuran Sevinç, Meclis Başkan Vekili Zihni Torlak, hayırsever İşadamı Kemal Coşkun, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.


Açılışta söz alan İşadamı Kemal Coşkun: ‘’Geleceğimizin sahibi çocuklarımıza daha çok sosyal alanlar yapmalıyız. Çocukluklarını yaşayabilecekleri daha güzel daha modern alanları olmalı. Başkan Fazlı Kılıç’la birlikte bu parkın açılışını gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu fırsatı bize sunduğu için Başkan Kılıç’a teşekkür ederim. Çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.


Parkın yapımına büyük katkıları olan İşadamı Kemal Coşkun’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise: ‘’Bu parkta halk ve idarecilerin birlikte uyumlu çalışmasını görmektesiniz. Birlikte olunca ortaya çok güzel işler çıkıyor. Parkımızda buna güzel bir örnek teşkil ediyor’’ açıklamasında bulundu. Çocuk ve gençlere her alanda destek olduklarını belirten Başkan Kılıç konuşmasının devamında katılımcılara, gelecek yıl eğitim alanında yapmayı planladığı projelerinden bahsetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.