Lider Parlakyıldız, “Parlamenter sistemin hayat bulduğu bir Türkiye istiyoruz”

Lider Parlakyıldız, “Parlamenter sistemin hayat bulduğu bir Türkiye istiyoruz”

Ali Babacan’ın genel başkanı olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kâğıthane ilçe başkanı Lider Parlakyıldız, yeni üslup, yeni söylem ile Kâğıthane siyasetinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı

Deva Partisi ilçe başkanı Lider Parlakyıldız, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Kâğıthane halkını Deva Partisine üye olmaya davet etti.

İşte O Açıklama

Tüm Kağıthaneli ve İstanbullu hemşerilerimizi kucak dolusu sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Biz Deva ailesi olarak kadınıyla, genciyle tüm  yurttaşlarımızı insan onuruna yakışır bir şekilde yaşayabildiği temel hak ve özgürlüklerinin teminat altına alındığı, hukukun üstünlüğünün tesis edildiği kurumların sadakate göre değil liyakat ehli kadrolarla şeffaf ve denetlenebilir bir şekilde yönetildiği Cumhuriyetin değer ve birikimlerini önemseyen kimsenin ötekileştirilmediği kültür, inanç ve fikir özgürlüklerine saygılı toplumsal barış ve huzurun yeniden sağlanacağı çoğulcu ve katılımcı demokrasiyi sergileyen parlamenter sistemin hayat bulduğu bir Türkiye istiyoruz.

Gençlerimizin geleceğini ve umudunu bu vatanda gördüğü, hanelerde iş, aş, gelecek kaygısının olmadığı sosyal refahın belirli bir zümreye değil toplumun tüm katmanlarına yayıldığı sanayisi, ekonomisi güçlü dünya gündemine takılan değil dünya gündemini belirleyen saygın ve itibarlı bir Türkiye istiyoruz. Gelin büyük Türkiye’yi birlikte inşa ederek bu haklı ve onurlu başarıya hep birlikte ortak olalım. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri Deva Partisi ailemize davet ediyoruz. 

177752885-10159127385372808-6053918311151253846-n.jpg

deva01.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.