Maltepe güne sporla başlıyor

Maltepe güne sporla başlıyor

Maltepeliler, “sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” diyerek, ilçe belediyesinin “Güne Sporla Başla” sloganıyla düzenlediği sabah sporu etkinliğine katılıyor.

Maltepe güne sporla başlıyor

Maltepeliler, “sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” diyerek, ilçe belediyesinin “Güne Sporla Başla” sloganıyla düzenlediği sabah sporu etkinliğine katılıyor. 29 Ağustos’a kadar sürecek sabah sporunda, basit ama etkili kültür-fizik hareketleriyle spor kültürü oluşturmak, beden farkındalığı ve vücut zindeliği kazandırmak amaçlanıyor.Maltepe Belediyesi, daha sağlıklı bir Maltepe için ilçede 5 farklı noktada sabah sporu etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan onlarca Maltepeli basit kültür-fizik hareketleriyle güne sağlıklı bir şekilde sporla başladı. “Güne Sporla Başla” sloganıyla Pazartesi günü Gülensu Suni Çim Sahası, Salı günü Cevizli Cumhuriyet Parkı, Çarşamba günü İdealtepe 50. Yıl Parkı, Perşembe günü Dragos Sahili ve Cuma günü Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu’nda uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen etkinlikte, spor kültürü oluşturulması, beden farkındalığı ve vücut zindeliği kazandırılması amaçlanıyor. Herkese açık olacak etkinlik, 29 Ağustos tarihine kadar devam edecek. (17.07.2019) 
Kaynak: Maltepe Belediyesi








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.