İZMİT BELEDİYE BAŞKANI HÜRRİYET: SAĞLIK EMEKÇİLERİNİN KIYMETİ SALGINDA DAHA ÇOK ANLAŞILDI

İZMİT BELEDİYE BAŞKANI HÜRRİYET: SAĞLIK EMEKÇİLERİNİN KIYMETİ SALGINDA DAHA ÇOK ANLAŞILDI

Tıp Bayramı nedeniyle sağlık emekçilerinin gününü tebrik eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet korona günlerinde sağlıkçıların kıymetinin daha çok anlaşıldığını...

Tıp Bayramı nedeniyle sağlık emekçilerinin gününü tebrik eden İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet korona günlerinde sağlıkçıların kıymetinin daha çok anlaşıldığını söyledi.
 
İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda sağlık hizmetlerinde önemli görevler üstlenen doktor, hemşire ve tüm emekçilerin gününü kutladı. Son derece kritik öneme sahip olan kutsal görevlerinde başarı ve sağlık dileyen Hürriyet toplumsal iyi halin korunmasını ve sağlık emekçilerinin şiddete maruz bırakılmamasını istedi.
HAKLARI ÖDENEMEZ
 
Başkan Hürriyet mesajında şu ifadelere yer verdi: “İnsan hayatını tehdit eden Covid-19 salgınıyla birlikte kıymetleri daha çok anlaşılan, kimsenin cesaret edemediği durumlarda yaşamlarını riske ederek halk sağlığı için ellerini taşın altına koyan, büyük bir özveriyle durmaksızın çalışan doktorlarımızı ve sağlık emekçilerini sadece bir gün değil, her gün el üstünde tutmak gerekiyor. 
HALKI DÜŞÜNDÜLER
 
Herkes kendisi ve ailesi için endişelenip evlerinden dışarıçıkmaya bile korkarken onlar kendi çocuklarını ve ailelerini günlerce görememe pahasına kendilerini toplumumuza adadı. Başlarda hakkında hiçbir şey bilinmeyen korona ile mücadele yolunda günlerce uykusuz kaldılar, yorgunluğa direndiler, Covid-19’a yakalandılar ve hatta halka hizmet için yaşamlarını yitirdiler.
ŞİDDETE ‘DUR’ DEYİN
 
Bu kadar büyük özverinin karşılığınıödemek mümkün değilken sağlıkçılarımızın zaman zaman hasta yakınları tarafından şiddete maruz bırakıldığına tanık oluyoruz. Gerektiğinde hastane koridorlarında uyuyan, şifa dağıtabilmek için yemek bile düşünmeden çalışan doktorlarımıza ve sağlık personeline saygısızlığa tahammülümüzün olmadığını da belirtmek isterim.
TIP BAYRAMINI KUTLARIM
 
‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ diyerek doktorlarımıza olan güvenini ortaya koyan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevgisini ve takdirini kazanmış, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük fedakarlıkla yerine getiren hekimlerimizin ve sağlık hizmetlerini halka ulaştırmada büyük özveriyle görev alan sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, başarılıçalışmalarının devamını diliyorum.”

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.