Ortaçeşme’de yenileme çalışmaları

Ortaçeşme’de yenileme çalışmaları

Beykoz’un kent dokusunu güzelleştiren meydan düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 Beykoz Belediyesi’nin ilçe sakinlerine düzenli ve bakımlı sosyal alanlar sunmak üzere başlattığı meydan ve yol düzenleme çalışmaları Ortaçeşme Mahallesini de güzelleştiriyor ilçe içinde sosyal ve dinlenme alanlarının bulunduğu, bakımlı ve yepyeni bir meydana daha kavuşuyor. 


İBB tarafından hayata geçirilen, Çayır Caddesi, Ortaçeşme Meydanı ve Sultanaziz Caddesi düzenleme çalışmasının bir parçası olan proje kapsamında bugüne kadar Aydın Reis Sokak ile Spor Caddesi’nde yol ve kaldırım çalışmaları tamamlandı, Çayır Caddesi’nde ise yol ve kaldırım düzenlemesi başladı. 


Zert zemin çalışmaları devam eden meydan tamamlandığında, engelli yürüyüş alanları, saat kulesi, büfeler, WC, yeşillendirme çalışmaları, ahşap seyir terası ve dinlenme alanlarıyla bakımlı bir meydan ortaya çıkacak. 


Ortaçeşme meydan düzenleme çalışmasının akabinde sırasıyla Sultanaziz Caddesi ve Çayır Caddesi de yenilenecek. Böylece Tokatköy son duraktan Yalıköy Mahallesi’ne kadar tüm yürüyüş yolları baştan başa elden geçirilmiş olacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.