Osmanlı yadigârı çeşmeler hayat buluyor

Osmanlı yadigârı çeşmeler hayat buluyor

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, hayata geçirdiği projeler ile kent estetiğine ve güzelliğine katkıda bulunuyor.

 Değişen hava koşulları itibariyle kışa hazırlık çalışmalarına hız veren Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Beylikdüzü’nün her noktasında devam eden çevre düzenleme ve kent mobilyaları montaj çalışmalarının yanı sıra, kentin uygun yerlerine tarihi çeşmelerin montajını da sürdürüyor.

 

“Tarihi yaşatmaya çalışıyoruz”

İlçe halkının ihtiyaçlarını giderebileceği ferah ortamlar oluşturmaya devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü, uygulamaya konulan lokal düzenlemeler ile ilçenin modern yapısını koruyarak, Beylikdüzü’ne ayrı bir güzellik ve tarih katıyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Tüm hizmetlerimiz hemşehrilerimiz ve onların isteklerine yanıt vermek içindir. Uygun alanlara tarihi çeşmeler kazandırarak, tarihi yaşatmaya çalışıyoruz. Her şeyin en güzeline lâyık olan vatandaşlarımız için bu tür çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.