AKŞENER, PAPA PULU ÜZERİNDEN ERDOĞAN’A SESLENDİ: "BU KAFYLA GİDERSEN DAHA ÇOK KONFETİ TEMİZLERSİN"

AKŞENER, PAPA PULU ÜZERİNDEN ERDOĞAN’A SESLENDİ: "BU KAFYLA GİDERSEN DAHA ÇOK KONFETİ TEMİZLERSİN"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) Papa Francis’in ziyareti anısına bastırdığı pulda Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesini...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) Papa Francis’in ziyareti anısına bastırdığı pulda Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesini de içeren bir harita kullanılmasına karşın Cumhur İttifakı ortaklarından tepki gelmediğini söyledi. Akşener, “Sayın Erdoğan bu kafayla gidersen daha çok konfeti temizlersin. Küçük ortağın da o pulla İmralı’daki arkadaşına mektup gönderir herhalde” dedi.

Meral Akşener, İYİ Parti’nin Meclis Grup Toplantısı’nda konuştu. "Kurban olduğum yüce Allah yalanın, yalancının, kötünün yanına kâr bırakmıyor" diyen Akşener, şunları söyledi:

“İKTİDARIN ZİKZAKLARLA DOLU HAZİN HİKAYESİ”

"Bilin bakalım ne oldu? Papa, geçtiğimiz hafta Irak’ın Kuzeyi’ne bir ziyarette bulundu. Barzani yönetimi de Papa’nın ziyareti anısına bir pul bastırdı. Ne var pulda? Papa’nın başının üzerindeki harita. Sözüm ona Kürdistan haritası. Neler var haritada? Irak’ın Kuzeyi dışında Güneydoğu ve Doğu Anadolu’nun bir bölümü var. Hani yerel seçimlerde Erdoğan, ‘İşte Kürdistan orada Irak’ta beğenmiyorsan defol git’ diyordu ya, anlaşılan Erdoğan’ın bir başka kankası Barzani’ye göre Kürdistan orada değilmiş. Sayın Erdoğan’ın Diyarbakır’da başından konfeti temizlediği Barzani’ye göre Doğu ve Güneydoğu Anadolu da aslında Kürdistanmış. Cumhuriyetin başkentinde şerefine göndere Kürdistan bayrağıçektikleri Barzani’ye göre Misak-ı Milli’nin yarısı da aslında Kürdistanmış. Şimdi bu arkadaşlara göre terörist olan bizler bu durumdan rahatsız olurken doğal olarak bu arkadaşların çok büyük tepki vermeleri gerekir değil mi? Peki siz sayın Erdoğan’dan böyle bir tepki duydunuz mu? Hayır. Peki siz küçük ortaktan şöyle okkalı bir twitter tabelası gördünüz mü? Hayır. Her fırsatta hakaret eden, küfreden yöneticilerinden bir tweet bloku gördünüz mü? Hayır. İşte size iktidarın zikzaklarla dolu hazin hikayesi. Siyasette zikzak, dış politikada zikzak, ekonomide zikzak, terörle mücadelede zikzak. Sayın Erdoğan bu kafayla gidersen daha çok konfeti temizlersin. Küçük ortağın da o pulla İmralı’daki arkadaşına mektup gönderir herhalde.”

 

 

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.