Sarıyer’in ‘Çağdaş’ kadınları..!

Sarıyer’in ‘Çağdaş’ kadınları..!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Sarıyer Şubesi üyesi kadınlar bir araya gelip, çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

 Dernek Başkanı Gül Çağlayan’ın da aralarında bulunduğu grup, üyelerden Ümit Kütük’ün Tarabya’daki evinde buluştu. Derneğin faaliyetleri ile ilgili olarak yapılan çalışmalar konusunda sohbet edip, gerçekleştirilmek istenilen faaliyetlerle ilgili görüşlerini belirttiler.

ÇYDD Genel Saymanı ve ÇYDD Vakfı Başkanı Nur Gerçel’in de konuk olup, Ankara’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdiği toplantının, rutin olarak gerçekleştirdikleri bir kaynaşma buluşması olduğunu söyleyen Gül Çağlayan, “Derneğimiz eğitim, sosyal ve kültürel anlamda birçok faaliyeti bir arada yürütüp, binlerce gence burs imkanı tanıyarak, yaşama donanımlı ve eğitimli bir şekilde hazırlanmalarına imkan sağlıyor. Biz de Sarıyer Şubesi olarak çeşitli fakültelerde okuyan üniversite öğrencilerimizi maddi-manevi destekliyoruz. Hepsi birbirinden değerli üyelerimiz de bu konuda derneğimize katkıda bulunup, Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş, uygarlık yolunda ilerlemesine katkıda bulunuyorlar. Bu buluşmamızda da aynı şekilde gençlerimiz için daha neler yapabiliriz diye düşünce ve fikir ürettik” dedi.

ÇYDD Üyesi olan Genel Yayın Yönetmenimiz Tuncay Dağlı’nın da konuk olduğu toplantının oldukça verimli geçtiği gözlendi. 



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.