Sarıyerli muhtarlar Korupark’ta buluştu

Sarıyerli muhtarlar Korupark’ta buluştu

Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç kendisine ait İstanbul Korupark’ta verdiği kahvaltıda mahalle muhtarlarını konuk etti.

 Kahvaltıya Sarıyer’deki mahalle muhtarlarının yanı sıra İstanbul Muhtarlar Derneği Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Delibalta ile Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

İstanbul Muhtarlar Derneği Konfederasyonu 2. Başkanı, Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Darüşşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak, kahvaltıya ev sahipliği yapıp, kendilerini ağırlayan Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç’e muhtar arkadaşları adına teşekkür etti. Sarıuçak, Ali Genç’e siyasette aktif görev alması için çağrıda bulundu ve, “Sizin gibi sevilen, sayılan ve değer verilen birinin Sarıyer’e hizmet noktasında aktif görev almasını isteriz” dedi.

Hüseyin Sarıuçak’a iltifat ve temennileri için teşekkür eden Ali Genç ise şuanki konumda siyaseti düşünmediğini söyledi ve muhtarlarla buluşmaktan ve konuk etmekten mutlu olduğunu ifade etti.

Muhtarların görev yaptığı mahallelerin sorunları ile muhtarların görev ve sorumluluklarıyla ilgili konuların konuşulup, görüş alışverişinde bulunulduğu kahvaltıda, İstanbul Muhtarlar Derneği Konfederasyonu Başkanı Kadir Delibalta, Sarıyerli muhtarlara dernek rozeti hediye ederek, yeni görevlerinde başarı diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.