23 Nisan Coşkusu Beşiktaş'ta Yaşanacak

23 Nisan Coşkusu Beşiktaş'ta Yaşanacak

Beşiktaş Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da, Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını birbirinden görkemli etkinliklerle kutlayacak.

 İsmet İnönü Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek olan 23 Nisan Çocuk Karnavalıyla minikler bayramın tadını doyasıya çıkaracak. Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında miniklere unutamayacağı bir bayram yaşatacak. İsmet İnönü Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek olan 23 Nisan Çocuk Karnavalında, halk oyunları, şişme oyun grupları, yüz boyama, sosis balon istasyonları, sihirbaz gösterileri ve mobil kütüphane yer alacak. Ayrıca düzenlenecek olan yarışmalarda dereceye giren çocuklara birbirinden değerli hediyeler verilecek. Bu anlamlı günde etkinliğe; Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman da katılacak. Farklı yaş grubundan öğrencilerde, hazırlayacakları gösterilerle karnavalı şenlendirecek.Etkinlikte, ‘Beşiktaş Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi’ ve ‘Beşiktaş Özgür Pedallar’grupları, açacakları stantlar aracılığıyla bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.