Adana Gibi Başkan, Halkla El Ele, Omuz Omuza…

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hizmetederken halkın içinde yer alma, halkla birebir konuşma, sorun dinleme, sohbetetme kararlılığından bir gün olsun vazgeçmiyor. Başkan Zeydan Karalar geridekalan haftayı da kırsal ve merkez ilçelerde halkında içinde, milletin yanındageçirdi.

 

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Feke,Saimbeyli, Tufanbeyli, Ceyhan ilçeleri ile Merkez Seyhan ilçesi Fevzipaşa veBahçeşehir mahallelerinde halkla buluştu; sohbet etti, sorun dinledi, ülke veAdana gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Kırsal ve Merkez ilçelerdegittiği her noktada esnafla, üreticilerle buluşan Başkan Zeydan Karalar, MerkezPark Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen Gençlik Buluşması’na da katıldı. BaşkanZeydan Karalar, Bahçeşehir’de sulama kanalı üzerine yapılan köprünün açılışınıgerçekleştirdi, ayrıca Adana Kabzımallar Esnaf Odası Başkanlığı’nda kabzımalesnafıyla bir araya geldi.

7’den 70’e Adanalılar Başkan Zeydan Karalar’ı sevgi vecoşkuyla karşıladı, bağrına bastı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YURT HABER Haberleri