Ağustos Ayı Meclis Toplantısı

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

 

13.07.2005 tarih ve 25680 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. ve 21.maddesi gereğince '' her ayın ilk haftası, 5 gün süreyle'' toplanacak olan Esenyurt Belediye Meclisinin 7.Seçim Dönemi, 4 Toplantı Yılında yapacağı Ağustos Ay'ı Toplantıları 1 Ağustos 2022 Pazartesi-5 Ağustos 2022 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

Ağustos Ay'ı Toplantılarının ilk birleşimi 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü - ikinci birleşimi 4 Ağustos 2022 Perşembe günü Saat 15.00'da Esenyurt Belediyesi Zafer Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı No:79 Esenyurt adresindeki Belediye Hizmet Binası 3.katta bulunan Meclis toplantı salonunda yapılacaktır.

Belirtilen gün ve saatte toplantıya teşrifleriniz rica olunur.

 

GÜNDEM MADDELERİ :

1- Açılış, Yoklama.

2-Esenyurt İlçesi, Pınar Mahallesi, 1256 ada, 13 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

3-Esenyurt İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 1205 ada, 14 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

4-Esenyurt İlçesi, Pınar Mahallesi, 173 ada, 13 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

5-Esenyurt İlçesi, Akşemsettin Mahallesi, 322 ada, 1 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

6-Esenyurt İlçesi, Orhan Gazi Mahallesi, 1533 ada, 58 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

7-İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nce Alınan 16.06.2022 tarih ve 855 nolu Meclis Kararına İstinaden Asfalt ve Beton Elemanı Yardımının Kabul Edilmesine İlişkin Fen İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

8-Esenyurt İlçe Sınırları İçerisinde Faaliyet Gösteren Bağımsız Atık ToplayıcılarınaYönelik Çalışma Usül ve Esasları'na İlişkin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

9-Esenyurt İlçesi Genelinde Evsel Atıkların Toplanması, Taşınması, Cadde, Sokak, Meydanların Mekanik Araçlar ile Süpürülmesi, Sulama Tankerleri ile Temizliği vb. İşlerin Yapılması Amacı ile Taşıt/Araç Kiralanması Hizmeti Alım İşinin Yıllara Sari Olarak Açık İhale Usulünce İhale Edilebilmesine İlişkin Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

10-Sulh Talebine (Ayşegül KARAMATLI ve Mahmut Kamil KOÇ) İlişkin Hukuk İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

11-Esenyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 2 ada, 40 parsel sayılı Taşınmazın Belediyemizce Satın Alınması Hususunda Belediye Başkanı'na Yetki Verilmesine İlişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

12-Ardahan Üniversitesi ile Belediyemiz Arasında Ortak Hizmet Protokolü Yapılabilmesi İçin Belediye Başkanı'na Yetki Verilmesine İlişkin Kültür İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

13-Özel Kalem Müdürlüğü'nün Yönetmelik Taslağına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

14-Strateji Geliştime Müdürlüğü'nün Yönetmelik Taslağına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

15-Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün Yönetmelik Taslağına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

16-Kreş Müdürlüğü'nün Yönetmelik Taslağına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

17-Hukuk İşleri Müdürlüğü'nün Yönetmelik Taslağına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

18-Teftiş Kurulu Müdürlüğü'nün Yönetmelik Taslağına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

19-Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nün Yönetmelik Taslağına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

KOMİSYONDA BEKLEYENLER :

1-Esenyurt İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 140 ada, 18 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

2-Esenyurt İlçesi, Yeşilkent Mahallesi, 3028 ada, 15 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

3-Esenyurt İlçesi, Namık Kemal Mahallesi, 3004 ada, 74 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

4-Tahsis İptallerine İlişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

İADE EDİLENLER :

1-5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 23. Maddesine İstinaden Yeniden Görüşülmek Üzere Belediye Başkanı Tarafından Meclise İade Edilen 04/07/2022 Tarih ve 2022/88 Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Plan Notu Tadilatına İlişkin Meclis Kararı.

2-5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 23. Maddesine İstinaden Yeniden Görüşülmek Üzere Belediye Başkanı Tarafından Meclise İade Edilen 05/07/2022 Tarih ve 2022/100 Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün Ek Ödenek Verilmesine İlişkin Meclis Kararı.

Kemal Deniz BOZKURT

                                                                           Belediye Başkanı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri