BAHÇELİEVLER’DE 10 KASIM…

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü, ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85.YIL DÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANDIK

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tüm Yurtta ve dış temsilciliklerimizde olduğu gibi, ebediyete intikal edişinin 85. Yıldönümünde Bahçelievler’de de saygıyla anıldı…

Kamu binaları alanındaki Atatürk Anıtı önündeki anma töreni 08.40’dan itibaren İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Garnizon Komutanı Personel Albay Tuğran Akarsu, Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ve resmi ve siyasi kuruluşlar tarafından anıta çelenk sunulması ile başladı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenlerin çalmaya başlamasıyla, Ata’nın manevi huzurunda iki dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve bayrakların yarıya indirilmesi şeklinde gerçekleşti.

Anma programına daha sonra, İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Garnizon Komutanı Personel Albay Tuğran Akarsu, Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ve İlçe Protokolünün de katılımıyla, Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonunda devam edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma programında Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır günün anlamına dair konuşma yaptı.

Anma törenine öğrencilerin okuduğu şiirler, öğrenci korosunun seslendirdiği Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve marşlar ile devam edildi.

Tören sonunda ilçedeki okullar arasında gerçekleştirilen Atatürk konulu resim, şiir ve mektup dalında dereceye girenlere ödülleri İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Garnizon Komutanı Personel Albay Tuğran Akarsu ve Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır tarafındanverildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bahçelievler Haberleri