Bahçelievler’de 23 Nisan Çocuk Şenliği..!

TBMM’nin açılışının 103. Yılı kutlu olsun.

Bahçelievler Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir dizi etkinlikle kutladı.

23 Nisan kutlu, çocuklar hep mutlu olsun…

 

Ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bahçelievler’de de coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen "Çocuk Şenliği" Milli Egemenlik Parkında gerçekleşti.

Dünyanın tek çocuk bayramında doyasıya eğlenen olan çocuklara, anne ve babaları da eşlik etti.

Etkinliklerde animatör sunucu, çocuk yarışmaları, müzikli şişme maskot show. jonglör ve kukla gösterisi, bubble show, Hacivat-Karagöz gösterisi ve şişme oyun parkurları yer aldı.

Etkinlik kapsamında Klasik vosvos arabalarıyla düzenlenen ilçe turuna eşlik eden Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, üstü açık klasik arabadan halkı selamlayarak, çocukların ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. İlçe caddelerini turlayan klasik araba konvoyuna yoğun ilgi gösteren vatandaşlara belediye zabıtaları tarafından Türk Bayrağı hediye edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bahçelievler Haberleri