Bahçelievler’de “Engelsiz” Şov

 

Bahçelievler Belediyesi, özel gereksinimli bireyler için “Engelsiz Saç Şov” etkinliği düzenledi. Usta kuaförler ve engelli vatandaşların buluştuğu etkinlikte renkli anlar yaşandı.

Bahçelievler Belediyesi, özel gereksinimli bireylere yönelik etkinlikler kapsamında “Engelsiz Saç Şov” etkinliği düzenledi. 10- 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Türkiye’de ilk kez düzenlenen etkinlikle Bahçelievler’de ikamet eden engelli komşularımız ve aileleri, ülkemizin çeşitli yerlerinden etkinliğe katılan kuaförlerle biraya geldi. Nurettin Topçu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte müzikli gösterilerin ardından özel gereksinimli vatandaşlar berber koltuklarına geçerek Dünya çapındaki müsabakalarda boy göstermiş usta kuaförlere modellik yaptı. Etkinlik sonunda sahnede yeni tasarım saçlarını sergileyen engellilerin mutluluğu görülmeye değerdi. 

Etkinlikte sahne alan kuaförlerden Erhan Ünal kendisine modellik yapan Metin ile birlikte duygularının paylaşırken  “Dünyanın birçok yerinde birçok etkinliğe katıldım ama en farklısı, en güzeli buydu. Belediye Başkanımız Dr. Hakan Bahadır’a ve bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, inşallah bu organizasyonlar devam eder ve sürekli tekrarlanır” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bahçelievler Haberleri