Bahçelievler’de Zehra rüzgârı

Bahçelievler Belediyesi, Temmuz ayı Kültür- Sanat etkinlileri kapsamında yaz konserlerine devam ediyor. Milli Egemenlik Parkı’nda halka açık ücretsiz düzenlenen konserde son dönemin en popüler isimlerinden Zehra Gülüç sahne aldı. Birbirinden güzel şarkıların söylendiği konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Konser programı öncesinde sahneye çıkan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Bahçelievler’de muhteşem bir atmosfer var. Birazdan sanatçımız Zehra güzel bir konser verecek. Bahçelievler Belediyesi olarak yaklaşık 3 yılı geçtik. Siz ne istediyseniz, özellikle genç arkadaşlarımız ne istediyse onu yapmaya gayret ediyoruz. Üniversite bursu veriyoruz. Yeni yılda da üniversite burslarını vermeye devam edeceğiz. Bizler Bahçelievlerli komşularımızın 7 gün 24 saat emrindeyiz. Sizleri çok seviyorum. İyi eğlenceler diliyorum." dedi.

 

Seyircilere dinlenme rekorları kıran “Cennetten Çiçek” şarkısı ve diğer parçalarıyla unutulmaz bir gece yaşatan Zehra, Bahçelievler’i çok seviyorum, Bahçelievler Belediye Başkanımız Dr. Hakan Bahadır’a beni sizinle bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum.” dedi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bahçelievler Haberleri