Başkan Bozkurt Orucunu Sağlık Emekçileriyle Açtı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, vatandaşlarınsağlığı için gece gündüz demeden çalışan sağlık emekçileri ve ailelerini iftarsofrasında ağırladı.

Esenyurt Belediyesi Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, halk sağlığı içinçalışan sağlık emekçileriyle iftar programında bir araya geldi. Kur’an-ı Kerimtilaveti ile başlayan programda dualar edilerek oruçlar açıldı. Esenyurt KültürMerkezi’nde kurulan iftar sofrasına Başkan Bozkurt’un yanı sıra belediye başkanyardımcıları, hastane yetkilileri, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı. İftaryemeğinin ardından sağlık emekçilerine teşekkür konuşması yapan Bozkurt, “Biziyaşamımızda mutlu ve huzurlu tutan çok değerli arkadaşlarım, Allah tuttuğumuzoruçları kabul etsin. Diliyorum ki herkes çocuklarının, ailesinin karşısınaalnı açık yüzü ak olarak çıksın, çocuklarına mahcup olmasın ve hiç kimse zordurumda kalmasın. Ülkemizin birliği, beraberliği daim olsun. Hep böyle güzelsofralarda birlikte olalım. Geldiğiniz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız.”dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri