Başkan Bozkurt Vatandaşları Dinledi

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, pandemi nedeniyleara verilen 'Halk Günü' buluşmalarına kaldığı yerden devam ederek vatandaşlarıntalep ve beklentilerini dinledi.

Göreve geldiği günden bu yana halka yakın olmaya özen gösterenEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, vatandaşların sorunlarınıanlattığı ve çözüm yollarının bulunduğu halk günlerini düzenlemeye devamediyor. Esenyurt Belediyesi Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleşen halkgününde, onlarca vatandaş Başkan Bozkurt’la görüşerek taleplerini ilk ağızdaniletme imkânı buldu. Vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyerek not alan BaşkanBozkurt, bu sorunlara dair çözüm yolları aradı. Başkan Bozkurt'un yanı sırabaşkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı halk gününde,vatandaşların taleplerinin hızlı ve doğru bir şekilde çözüme kavuşturulmasıiçin ilgili birimlere yönlendirmeler yapılarak gerekli talimatlar verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri