BAŞKAN KARTOĞLU: “OKUYUN, ÖĞRENİN VE ARAŞTIRIN”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte, Daha Güçlü” sloganıyla düzenlenen söyleşiler kapsamında bu hafta Emlak Konut Abdülhamit Han Ortaokulu’nun konuğu oldu. Gençlerin kişisel gelişimlerine yönelik tavsiyelerde bulunan Başkan Kartoğlu, ilke genelinde deprem riskine karşı alınan önlemleri de anlattı.

“Teoman Duralı Kütüphanesine mutlaka gidin”

Başkan Kartoğlu, gençlere ileriye dönük hedeflerinin olması gerektiğini söyledi. Düzenli ve sistemli ders çalışmanın başarıyı da getireceğini ifade eden Başkan Kartoğlu, “ Sadece bir diplomanız varsa zorlanırsınız. Bu yüzden kendinizi geliştirin. Ben istiyorum ki, Başakşehir’in çocukları olarak geleceğiniz parlak olsun. Biz bunun için çalışıyoruz. Tüm imkânlarımızdan faydalanın. Okulunuza yakın olarak Teoman Duralı Kütüphanemiz var. Mutlaka oraya gitmenizi istiyorum. Kitaplarla iç içe olun. Hayatınızın en büyük kısmını okumaya, öğrenmeye ve araştırmaya ayırın” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Başakşehir Haberleri