BAŞKAN ÖZTEKİN BAYRAMDA ANADOLU’DAKİ HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

Başkan Öztekin’in Anadolu ziyaretleri ilk olarak memleketi Sivas Koyulhisar ile başladı. Başkan Öztekin; Koyulhisar’da Taşpınar, Akseki Yukarıağıl, Boyalı, Ortakent, Aksu, Kavacık ve Ballıca köylerini ziyaret ederek hemşehrilerinin bayramlarını tek tek kutladı. Başkan Öztekin; Sivas Koyulhisar’da Merkez Camii Açılış Törenine, Taşpınar Köyü Geleneksel Dumanbaba Mevlit Programına, Akseki Yukarıağıl Köyü Köy Konağı Müze ve Kütüphane Açılış Törenine ve son olarak da Boyalı Köyü Sarıçiçek Yayla Festivali’ne katılım sağladı.

Koyulhisar’dan sonra Sivas Suşehri’ne geçen Başkan Öztekin; Kale Köyünde hemşehrileri ile bir araya geldi. Ardından ise Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği, Suşehri Belediyesi ve Suşehri Kaymakamlığının birlikte düzenlediği etkinliğe katıldı.

Başkan Öztekin son olarak Ordu Mesudiye Çaltepe Köyünü de ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladı. Başkan Öztekin’e ziyaretleri sırasında vatandaşların ilgisi yoğundu. Ev ve işyerlerini de ziyaret eden Başkan Öztekin; güleryüz ve misafirperverlikleri için bölge halkına teşekkür etti.

Ziyaretlerinde Başkan Öztekin'e AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, AK Parti Kâğıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, belediye başkan yardımcıları ve dernek temsilcileri de eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kağıthane Haberleri