Bozkurt: Emekleriniz için teşekkür ediyorum

EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, belediye personelleriyle iftar sofrasındabuluştu. Programda konuşan Bozkurt, “Bizler ulvibir iş yapıyoruz. Esenyurt’a hizmet ediyoruz. Emekleriniz için teşekkürediyorum. Umuyorum ki daha güzel bir Esenyurt’u birlikte hazırlayacağız” dedi.

Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt Nikah Sarayı’nda düzenlenen iftarprogramında belediye personelleriyle bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim tilavetiile başlayan programda dualar edilerek, oruçlar açıldı. Birlik ve beraberliğinhâkim olduğu sofrada mesai arkadaşlarıyla birlikte orucunu açan Başkan Bozkurtşöyle konuştu: “Allahoruçlarınızı kabul etsin. Allah birliğimiz, beraberliğimizi bozmasın. Ramazan ayıpaylaşma duygusunun arttığı bir ay. Burada aynı sofrada olmak, bu güzelliğipaylaşmak, birbirimizle sohbet etmek ve hemhal olmak ne kadar güzel. Umuyorumki bundan sonraki süreçlerde de her zaman birlik ve beraberlik içinde oluruz. Bizlerinsanların huzurla güvenle yaşamlarını sürdürmeleri için hizmet veriyoruz. Dörtyıldır birlikte çalışıyoruz. Eski yeni ayrımı yapmamanızı özellikle istiyorum.Birbirinizi kökeninize, inancınıza, siyasi tercihlerinize göre ayrıştırmayın.Birbirimize destek olarak bu süreci götürelim. Bana verdiğiniz katkılar veemekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Şimdiden bayramınızı kutluyorum. Güzelbir bayram geçirmenizi diliyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri