Bozkurt SMMM Üyeleri ve Hukukçularla İftarda Buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, Hukukçular ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik meslek grupları ile iftarsofrasında bir araya geldi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ramazan ayıdolayısıyla düzenlenen iftar programları kapsamında hukukçular ve serbest muhasebecimali müşavirler ile buluştu. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa İstanbulBarosu Bölge Temsilcisi Av. Ertan Akbaba, SMMM İl Disiplin Üyesi VolkanKarakoç, Mali Müşavirler Derneği Başkanı Nedim Kaya, Mali Müşavirler OdasıGenel Sekreteri Halim Bursalı, Esenyurt Mali Müşavirler Oda Temsilcisi SerhatKarakoç, CHP Esenyurt ilçe Başkanı Hüseyin Ergin katıldı. Kur’an-ı Kerimtilaveti ile başlayan programda ilahiler okundu, dualar edilerek oruçlaraçıldı.

“Birlik veBeraberliğimiz Daim Olsun”

Programa katılan avukatların 5 Nisan avukatlar gününü kutlayanBaşkan Bozkurt şöyle konuştu: “Paramızı ve özgürlüğümüzü teslim ettiğimiz çokdeğerli meslektaşlar. İyi ki varsınız. Öncelikle 5 Nisan gününüzü kutluyorum.Umuyorum ki haksız tutuklulukların son bulduğu 5 Nisan olur. Bundan sonratoplumu daha özgürce temsil etme şansı buluruz. Birlik ve beraberliğimiz daimolsun.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri