CHP Lideri Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Aday Tanıtım Toplantısında Konuştu: "Tam Yol İleri"

“BİZ CHP’YİZ, BU ÜLKEYE BAĞIMSIZLIĞI GETİREN PARTİYİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeni dönem aday tanıtım toplantısında konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, “Biz CHP’yiz, bu ülkeye önce bağımsızlığı getiren partiyiz. Sonra bu ülkeye çok partili rejimi, parlamenter demokrasiyi getiren partiyiz. Sonra bu ülkeye sosyal devlet anlayışı ve sosyal belediyeciliği getiren partiyiz. Türkiye’de yerel yönetimler tarafından ilk kez ortaya konulan kentsel dönüşümden toplu konut projelerine, metrodan metrobüse, hafif raylı sistemden biyolojik arıtma tesislerine kadar tamamı bugün bu salonda çoğu olmayan, birkaçı olabilen CHP’li sosyal demokrat belediye başkanlarının ve onların inanmış kadrolarının eseridir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Haliç Kongre Merkezi’ndeki yeni dönem aday tanıtım toplantısına katıldı. Genel Başkan Özgür Özel, “Bugün şehirlerin sultanı İstanbul’da, Napolyon’un ‘Bana dünyayı verseniz, ona başkent yaparım’ dediği İstanbul’da, Fatih Sultan Mehmet’in çağ açıp, çağ kapattığı İstanbul’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bu devletin ziyneti, bu milletin gözbebeği’ dediği İstanbul’da 5 yıldır İstanbul için çalışan, İstanbul için emek veren Ekrem İmamoğlu ve onun değerli ekibinin ikinci 5 yıl için ‘Tam yol ileri’ dedikleri bugünde hep beraberiz. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.

“2 BİN 200 YILLIK BİR DEVLET GELENEĞİNE SAHİBİZ”

“100 yıllık bir Cumhuriyetiz. 570 yıldır İstanbul’a hükmediyoruz. 953 yıldır Anadolu'dayız ve 2 bin 200 yıllık bir devlet geleneğinin sahibiyiz” diyen Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, konuşmasını şöyle sürdürdü:


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri