CHP Lideri Özgür Özel, Yerel Yönetim Çalıştayına Katıldı: “Türkiye İttifakı Şehrini Seven İnsanlardan Oluşuyor”

“BİZİ BURAYA GETİREN SEÇMEN DEĞİŞMEDİ”

“UMUDUN NASIL BAŞARIYA DÖNÜŞTÜĞÜNÜ ANLATACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Yerel Yönetim Çalıştayı’nda yaptığı konuşmada, “Türkiye İttifakı ya da şehirlerin kendi ittifakları sözü var, bir gerçek var, bu şehirleri bizlere kazandıranlar ve emanet edenler değişmedi. Bizi buraya getiren seçmen değişmedi. Geçen sefer oy veren seçmene ‘İyi ki oy vermişim. Bunlar devam etsin’ dedirtmek lazım ve bir bütün olarak bir Türkiye İttifakını örmek lazım bunun için. Türkiye İttifakı kimlerden oluşuyor sorusuna verilecek cevap siyasi partilerden oluşmuyor. Şehrini seven insanlardan oluşuyor. Dürüst insanlardan, iyi insanlardan cesur insanlardan oluşuyor. Şehrini seven ve şehrinin değerlerini korumak isteyen insanlardan oluşuyor. Başarıyı takdir edenlerden oluşuyor. Liyakate ödül verenlerden oluşuyor” ifadesini kullandı. Özel, “Bu seçimin stratejisi elbette şöyle olacak: Yaptığımızı doğru anlatacağız, övünmeyi bileceğiz. Umudu örgütleyeceğiz. Geçmişte örgütlediğimiz umudun nasıl başarıya dönüştüğünü anlatacağız” dedi.

Genel Başkan Özgür Özel ile Genel Başkan Yardımcılarının katıldığı Yerel Yönetim Çalıştayında açılış konuşmasını Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’li Belediyelerin Genel Koordinatörü Yılmaz Büyükerşen yaptı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri