Çınar Kaymakamlığı Koşusu’nda birinciliğe Dar Sokak uzandı

1700 metre kum pistte yapılan yarışı, Mustafa Ercan'ın sahibi, İsmail Hadioğlu'nun yetiştiricisi olduğu Dar Sokak (Expansion - Victory Kiss / Victory Gallop) jokeyi Mustafa Işık idaresinde galibiyetle noktaladı. Zeynep Rukiye Toprak'ın antrenörlüğünü üstlendiği 9 yaşındaki doru at için bitiriş derecesi 1.55.08 oldu.

Tabelanın diğer basamakları Vermithrax, Speeding Bullet, Calibration ve Touch Of Heaven sırasıyla oluştu. Koşudaki farklar ise 1 Boy - 1 Boy - 8 Boy - 9,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşunun ardından düzenlenen törende, koşuyu kazanan safkanın sahibi adına Mehmet Gürbüz'e kupasını, Çınar Kaymakamı Celal Güngör takdim etti.

Kulübümüz Genel Saymanı Adil Mert Kaya günün anısına, Çınar Kaymakamı Celal Güngör'e hediye takdim etti.

Törene, Kulübümüz Asli Üyeleri Hayrullah Doğan ve Tekin Arslanca, T.Y.A.Y.S.D. Diyarbakır Şube Başkanı Cehdi Advan, Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik ile davetliler de katıldı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici ifadeler veya imalar ile inançlara yönelik saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri