Çocuklar Burada Yeteneklerini Keşfediyor

Esenyurt Belediyesi’nin 28 farklı branşta açtığı Yaz Spor Okulları’ndaçocuklar daha enerjik ve eğlenceli zaman geçirerek yeteneklerini keşfediyor.

Çocukların sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelerekbeden ve ruh sağlıklarının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla EsenyurtBelediyesi tarafından başlatılan Yaz Spor Okulları devam ediyor. Okulların yaztatiline girmesiyle birlikte eğitimlerine başlayan Yaz Spor Okulları’nda; tekvandodankarateye, futboldan voleybola, baleden yüzmeye kadar 28 farklı branşta eğitimveriliyor. Belediyeye ait spor salonlarında yapılan derslerde, 7-14 yaşgrubundaki çocuklar hem bedensel olarak kendilerini geliştiriyor hem de eğitimdöneminin stresini atıyor. Derslerde antrenörleri tarafından yetenekleri keşfedilenöğrenciler, ilgili oldukları alanlara yönlendirilerek, o alanda kendilerinigeliştirmeleri sağlanıyor.

Hem EğlenceHem Eğitim

Spor okullarında yeteneğine uygun olarak eğitim alma imkânıbulduğunu söyleyen kursiyer Çınar Çekiçoğlu, “Burada yaz tatillerinde sporyapıyoruz ve çok eğleniyoruz. Arkadaşlarımızla hem güzel vakit geçiriyoruz hemde eğitim alıyoruz. Burada bulunmaktan ve arkadaşlarımla birlikte olmaktan çokmutluyum. Hocalarımız bizimle ilgileniyorlar ve bizi yetenekli olduğumuz spordallarına yönlendiriyorlar. Bize bu imkânı tanıdığı için Esenyurt Belediyesi’neteşekkür ederim” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri