Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Koşusu'nu Hızlı İbrahim kazandı

4 yaşlı safkan Arap atlarının katılım gösterdiği yarış, 1700 metre mesafe üzerinden kum pistte koşuldu.



Koşuyu; İbrahim Tumbul'un yetiştiricisi, Sedat Subay'ın sahibi, Cengiz Subay'ın ise antrenörü olduğu 4 yaşındaki kır erkek safkan Hızlı İbrahim (Fatih Ağa - Ergül Hanım / Berkoşhan) jokeyi İsa Katar idaresinde kazandı.

14 safkanın start aldığı mücadelede Al Benze ikinci olurken, Çaputhan üçüncü, Koca Sabri dördüncü ve Oğuzbeyi de beşinci oldu.

Yarışın galibi Hızlı İbrahim için bitiriş derecesi 2.05.15 olurken, farklar ise 2 Boy - 5 Boy - 3,5 Boy - 4,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşunun ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi adına Cengiz Subay'a ödülünü, Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadık Yayla takdim etti.

Törene, Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik ile davetliler de katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici ifadeler veya imalar ile inançlara yönelik saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri