Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Koşusu'nda kazanan Doğantürkbeyi oldu

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarının 1200 metre kum pistte birincilik mücadelesi verdiği yarışı, Ercan Akyavuz'un sahibi, Zekiye Doğantürk'ün de yetiştiricisi olduğu Doğantürkbeyi (Tizway - Hız Delisi / Okawango) jokeyi İsa Akyavuz ile kazandı. Mehmet Kaya tarafından antrene edilen 4 yaşındaki doru erkek safkan bu galibiyetiyle birlikte kariyerindeki 10'uncu galibiyetine ulaştı.

12 safkanın birincilik mücadelesi verdiği yarıştan Halland ikinci olarak ayrılırken, King Ferit üçüncü, King Lightning dördüncü, Queen Of Victory de beşinci oldu. Koşuyu kazanan safkan Doğantürkbeyi için bitiriş derecesi 1.16.13 olurken, farklar ise 1,5 Boy - 3 Boy - Boyun - 5,5 Boy olarak ölçüldü.

Koşunun ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi adına Metin Arslan'a kupasını, Diyarbakır Emniyet Müdürü Murat Mutlu takdim etti.

Çınar Kaymakamı Celal Güngör, koşuyu kazanan safkanın jokeyi İsa Akyavuz'a çiçek takdim etti.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Murat Mutlu, günün anısına Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik'e plaket takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici ifadeler veya imalar ile inançlara yönelik saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri