Engelsiz Sanat Topluluğumuza Polonya’dan 7 Madalya!


Uluslararası Para Dans Polish Open Turnuvası, 17-19 Haziran 2022 tarihleri arasında Polonya’nın Lomianki şehrinde düzenlendi. 13 ülkeden 57 sporcunun katıldığı turnuvada Beşiktaş Engelsiz Sanat Topluluğu sporcularımız, 2 altın, 4 gümüş, 1 bronz olmak üzere toplam 7 madalya kazandı.

Barış Bayraktar, Tek Erkekler Serbest Stil Klas 1 ve Tek Erkekler Standart Latin Klas 1 kategorilerinde birinci olarak 2 altın madalya kazandı. Abdulkadir Ünal, Klas 2 Standart Latinlerde üçüncü, Tek Erkekler Serbest Stil Klas 2’de ikinci olurken partneri Nezihe Koçak Ünal ile yarıştığı Duo Serbest Stil Klas 1 ve Duo Latin Klas 1 kategorilerinde gümüş madalya kazandı. Gizem Sarıgöl ise Non-IPC olarak yarıştığı Tek Kadınlar Standart Latin Klas 1 kategorisinde aldığı gümüş madalya ile takımına destek oldu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada sporcularımızı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Beşiktaş Haberleri