7 safkanın katıldığı koşuda Bikati ikinci olurken, John Abruzzi üçüncü, Ride The Lightning dördüncü ve Pitfall da beşinci oldu. Farklar ise 1/2 Boy - 1/2 Boy - 1 Boy - 3 Boy şeklinde sonuçlandı.
Koşuyu kazanan atın sahibi adına Ali Can Aracı'ya kupayı merhum Enver Kadıoğlu'nun torunu Emin Gürpınar takdim etti.
Şeref tribününde gerçekleştirilen törene, Kulübümüz Genel Sekreteri Gülnur Gülerce, Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi S. Selman Taşbek ve Kulübümüz Asli Üyesi Şeref Somtürk ile davetliler katıldı.
Enver Kadıoğlu
1922 yılında Kahramanmaraş'ta doğan Enver Kadıoğlu, ilk ve orta eğitimini Kahramanmaraş'ta tamamladı. 1944 yılında İstanbul Boğaziçi Lisesi'nden mezun oldu. Askerlik görevinin ardından aile mesleği olan çiftçiliğe başlayan Enver Kadıoğlu, 1965 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi. Uzun yıllar sahalarımızda atçılık ve yetiştiricilik yaptı. 2004 yılında aramızdan ayrılan Enver Kadıoğlu'nu, anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.