ESBİM İstihdam Alanını Genişletiyor

Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), iş arayanvatandaşlarla firmaları buluşturarak işsizlik sorununa çözüm olmaya devamediyor. Sadece ilçe genelindeki firmalarla değil ilçe dışındaki firmalarla daişbirliği sağlayan ESBİM istihdamda sınır tanımıyor.

Ülkenin kanayan yarası haline gelen işsizlik sorununa çözüm olanEsenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi, iş arayan vatandaşlarla firmalarıbuluşturmaya devam ediyor. Yapılan mülakatlarla vatandaşların ilçe dışındakifirmalarla da görüşmesini sağlayan ESBİM, her geçen gün istihdam alanını dahada genişletiyor. ESBİM’in Silivri’den gelen bir gıda firması için Nene HatunKültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği mülakatlarda onlarca vatandaş iş sahibioldu.

“VatandaşlarımızıFirmalarımızla Buluşturuyoruz”

İlçe dışındaki firmalarla görüşmeleri artırdıklarını ve Ramazanayı boyunca mülakatların her gün devam edeceğini belirten Esenyurt BelediyesiYerel Hizmetler Müdürü Murat Boduroğlu, “ESBİM olarak ilçe dışındaki firmalarda bize talepte bulunuyor. Biz de bu taleplerle ilgili çalışmalar yaparakistihdam sağlıyoruz. Bugün de ilçe dışından bir gıda firmamızla vatandaşlarıbuluşturarak mülakat gerçekleştirdik. Bugün olduğu gibi yarın da vatandaşlarımızıve firmalarımızı buluşturmaya devam edeceğiz. İş arayan ve işçi arayan herkesiESBİM’e bekliyoruz.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri