Esenyurt Belediyesi Oy Kullanan Bulgaristan Göçmeni Vatandaşlar İçin Görev Başında

EsenyurtBelediyesi, Bulgaristan'da yapılan genel seçimlerde Esenyurt'ta oy kullanacakvatandaşlar için ulaşım, ambulans, sağlık personeli, yemek ve mobil büfedesteği sağladı.

2 Ekim'deBulgaristan'da yapılan genel seçimlerde, Esenyurt'ta oy kullanacak çiftevatandaşlar için Nüzhet Usta İlköğretim Okulu ve Yunus Emre İmam HatipOrtaokulu'nda sandıklar kuruldu. 7 bine yakın göçmen vatandaşın oy kullandığı seçimlerde, EsenyurtBelediye Başkan Yardımcısı Selçuk Günerhan okulları ziyaret ederken, belediyeekipleri ise sabahın erken saatlerinden itibaren alanda hazır bulundu. Ekipler,vatandaşların oy kullanabilmesini sağlamak için Örnek Mahallesi'nde bulunanBalkan Derneği önünden sandıkların kurulduğu okullara gün boyu ulaşım sağladı.Sandık görevlilerinin yemek ihtiyacı belediye tarafından karşılanırken, alandabulunan mobil büfede devatandaşlara çay, kahve ve sıcak çorba ikramında bulunuldu. Herhangi birolumsuzluk yaşanmaması için okul bahçesinde Esenyurt Belediyesi sağlıkpersonelleri ve hasta nakil ambulansı gün boyu hazır bekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri