Esenyurt Belediyesi Vatandaşları Yalnız Bırakmıyor

EsenyurtBelediyesi, sağlık durumu elverişsiz olan vatandaşlara “Evde Sağlık” hizmetivermeye devam ediyor. Ekipler serum, iğne, pansuman ve kan alma gibi tedavilerihastaneye gidemeyen vatandaşların evlerinde uyguluyor.

Sağlık durumuhastaneye gitmeye elverişsiz olan vatandaşları yalnız bırakmayan EsenyurtBelediyesi, “Evde Sağlık” hizmetine hız kesmeden devam ediyor. Destek talebiniileten vatandaşlara aynı gün içinde dönüş yapan birim, sağlık teknikerleriaracılığıyla serum, iğne, pansuman ve kan alma gibi sağlık hizmetlerinivatandaşlara ücretsiz olarak sunuyor. Evlere yapılan ziyaretlerde ayrıcahastalıklar, ilaç kullanımı, hijyen kuralları, yeme-içme alışkanlıkları gibiçeşitli konularda vatandaşlara bilgiler veriliyor. Yaz-kış 7 gün 24 saatboyunca hizmet veren sağlık ekipleri, hastaların şikayetlerini değerlendirerektam teşekküllü sağlık kuruluşlarına yönlendirmeler de yapıyor.

EsenyurtBelediyesi’nin "EvdeSağlık" hizmetlerinden yararlanmak isteyenvatandaşlar, merkezin 444 0 411 numaralı telefonunu arayarak Sağlık İşleriMüdürlüğüne başvuruda bulunup, program dahilinde hizmet alabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri