Esenyurt Bir Park Daha Kazandı

Esenyurt’taki mahalle parklarına bir yenisi daha eklendi.Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi’ndeki ilk park olan Maral Sokak Parkı,vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

Esenyurt Belediyesi, mahallelere park kazandırmaya hızkesmeden devam ediyor. Daha önce içerisinde park bulunmayan Necip FazılKısakürek Mahallesi ilk parkına kavuştu. Maral Sokak’ta bulunan 2450metrekarelik park; ikiadet çocuk oyun alanı, fitness aletleri ve oturma grupları ile küçükten büyüğeher vatandaşın keyifle vakit geçirebileceği bir alan haline getirildi.

“Maral Sokak Parkı'mızı Hızlı Bir Şekilde Tamamladık”

Mahalleye ilk defa yapılan park hakkında bilgi veren veçalışmalarının devam edeceğini belirten Esenyurt Belediyesi Park ve BahçelerMüdürlüğü PersoneliDeniz Karakoç, “Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi’nde bulunan vatandaşlarımızdan, bu alana park yapmamızkonusunda yoğun talep aldık. Biz de bu talepleri değerlendirerek Maral SokakParkı’mızın yapımına hızlı bir şekilde başladık ve tamamladık. Parkımıztoplamda 2450 metrekareolup içerisinde ikiadet çocuk oyun alanı, bir adet fitness alanı ve ahşap oturma birimleri bulunmaktadır”ifadelerini kullandı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri