Esenyurt’ta Bir İlk Daha!

AtBinicilik Tesisi

Esenyurt Belediyesi’nin hayata geçirdiği binicilik tesisine kayıtyaptıran vatandaşlar, profesyonel anlamda at binmeyi öğreniyor. Türkiye’debelediye bünyesinde faaliyet gösteren ilk ve tek binicilik tesisi yoğun ilgigörüyor.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, bir ilke daha imzaatarak, ilçeye binicilik tesisi kazandırdı. Yapımı kısa sürede tamamlanan vedört ay önce eğitimlere başlayan At Binicilik Tesisi ve Park projesine ilgiyoğun. At binmek veya profesyonel biçimde binicilik eğitimi almak isteyenvatandaşlara kapılarını açan tesis, güvenlikli ve rahat manej alanıyla 7’den70’e herkese hizmet sağlıyor. Profesyonel binicilik eğitmenleri ile getirilencins atlarla vatandaşlara biniciliğin püf noktaları ve ayrıntıları öğretiliyor.Atlarla bağ kuran vatandaşlar, kısa süre içinde “dörtnala” biniciliğiöğrenirken kas geliştirme, denge ve koordinasyon sağlama imkânı da buluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri