Esenyurt’ta Parklar Bahara Hazırlanıyor

Esenyurt Belediyesi, vatandaşların bolca vakit geçirdiği parklardabakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirerek ilçeyi bahara hazırlıyor.

“Daha Yeşil Bir Esenyurt” projesi ile ilçedeki park sayını artıranEsenyurt Belediyesi vatandaşların nefes aldığı, çocukların oyunlar oynayarakverimli zaman geçirdiği parklarda bakım ve onarım çalışmalarına başladı. İlkolarak Gülbahçe Mesire Alanı ve Muhtar Ali Deli Parkı’nda başlayan çalışmalar ilçegeneline yayılarak devam ediyor. Yeni bir görünüme kavuşturulan parklarda sporaletleri, oyun grupları, zemin yenileme ve çiçeklendirme işlemleri yapılırken,keyifli zaman geçirilen kamelya ve oturma gruplarında tadilat ve boyama çalışmalarıgerçekleştirildi.

HerMahalleye Bir Park

Ayrıca Esenyurt Belediyesi’nin belediyeye ait boş arsaları parkalanlarına dönüştürme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışma ile hermahallede bir parkı vatandaşların hizmetine sunan belediye, çocukların güvenlialanlarda keyifli vakit geçirmesine büyük katkı sunuyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri