Esenyurt’ta Sömestir Dopdolu Geçiyor

Esenyurt Belediyesi’nin yarıyıl tatili için düzenlediği SömestirŞenliği’nde minikler birinci dönemin yorgunluğunu atarak keyifli vakitgeçiriyor. 

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Esenyurt Belediyesi,minikler için ‘Sömestir Şenliği’ düzenledi. Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’ndegerçekleşen etkinlikte sihirbaz, jonglör, ateşbaz ve kukla gösterileri yoğunilgi gördü. Etkinliğe aileleriyle birlikte katılan Esenyurtlu minikler, okulstresini atarak eğlence dolu bir gün geçirdi.

“Bizim İçinÇok İyi Oldu”

Çocuklarının çok eğlendiğini söyleyen anne Pınar Aydın, “Etkinliğisosyal medya hesaplarında gördüm ve çocuklarımı getirdim. Maddi imkânı olmayanlariçin çok güzel bir program. En azından çocuklarımız eğleniyor. Buduyarlılığından dolayı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi. ‘Uzunbir ders maratonundan sonra bu etkinlik bizler için çok iyi oldu’ diyerek sözlerinebaşlayan anne Hilal Arslan ise “Belediyemizin düzenlemiş olduğu etkinliklerdenfazlasıyla memnunuz. Tatil dönemlerinde çocuklar için hazırlanan buetkinlikleri çok faydalı buluyorum” ifadelerini kullandı.

Şenliğin DevamındaNeler Var?

Program kapsamında, Esenyurt Kültür Merkezi’nde 25 Ocak Perşembesaat 13.00’te Özel Etkinlik düzenlenirken, 18-31 Ocak tarihlerinde “Angry BirdS2” ve “Aslan Kral”  adlı çocuk sinemaları10.00-13.00-15.00 saatlerinde olmak üzere üç seans olarak gösterime sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri