Esenyurt’ta Yeni Türkü Fırtınası Esti

40 ülkeden 500sanat elçisinin katıldığı 2. Uluslararası Esenyurt Halk Dansları, Müzik veSanat Festivali’nde sahne alan Yeni Türkü, unutulmaz şarkılarını Esenyurtlularlaseslendirdi.

EsenyurtBelediyesi’nin düzenlediği 2. Uluslararası Esenyurt Halk Dansları, Müzik veSanat Festivali tüm coşkusuyla devam ediyor. Festivalin üçüncü günündegrupların dans gösterilerinin ardından Türk ziğininünlü grubu Yeni Türkü sahne aldı. Esenkent Rıfat Ilgaz Açık Hava Tiyatrosu’ndagerçekleşen etkinlikte, müzikseverlere muhteşem bir akşam yaşatan Yeni Türk, 'Telli Telli', 'Maskeli Balo', 'Fırtına' gibi unutulmaz şarkılarınıEsenyurtlularla birlikte hep bir ağızdan seslendirdi. Festivale katılanEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, gruba günün anısına hediyevererek tüm katılımcılarateşekkür etti.

“Güzellikleri Getirdiniz”

Festivaldekonuşma yapan Başkan Bozkurt, “Esenyurt'un algısıyla burada gördüğünüz şey aynıdeğil. Biz iyi insanlarız. Her ne kadar bizim imajımızı bozmaya çalışıyorolsalar da biz, yüreği sevgi dolu, birlikte yaşamaduygusuna tutunmuş güzel insanlarız. Biraz önce çocukluğumun, gençlikyıllarımın şarkılarını hep birlikte dinledik. Türkiye’nin önemli değerlerinden,önemli gruplarından birisiniz. Sizleri burada ağırlamak bizim için onur.Güzellikleri getirdiniz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri