Esenyurtlu Miniklerden 100. Yıl Sergisi

Esenyurt Belediyesi’nin kreşlerinde eğitim alan miniklerin 29 EkimCumhuriyet Bayramı’na özel çizdikleri resimler sergilendi.

Cumhuriyet’in 100’üncü yıl etkinlikleri kapsamında EsenyurtBelediyesi bünyesindeki kreşlerde eğitim alan çocukların çizmiş olduğu resimler“Cumhuriyet Sergisi” başlığıyla Bağlarçeşme Kreşinde sergilendi. Başkanyardımcıları ve müdürler, özgün ve grup çalışmalarından oluşan tabloları tektek inceleyerek çocukları tebrik etti. Atatürk’ten ne istersin diye sorulanminiklerden kimisi, “Çikolata, şeker, bisiklet” derken kimisi de “Evimizegelmesini, fotoğraf çekilmek isterdim” diye belirtti.

“Bunun HeyecanıBir Başka Oldu”

Etkinliğin amacının çocuklara Cumhuriyet sevgisini aşılamakolduğunu söyleyen Kreş sorumlusu Merve Şahin şöyle konuştu: “Cumhuriyetimizin100’üncü yılı sebebiyle 3 ve 5 yaş gruplarımıza, Cumhuriyet sevgisini aşılamakadına kendilerinin çizdiği resim sergisini bu şekilde düzenledik. Bununheyecanı bir başka oldu. Bugüne kadar yaptığımız etkinliklerden çok farklı biretkinlik oldu.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri