Esenyurtlular ‘Halil İbrahim’ Sofralarında Buluşuyor

Esenyurtlular, Ramazan ayı dolayısıyla her günfarklı bir mahallede kurulan ‘Halil İbrahim’ sofralarında buluşuyor. Birlik veberaberliğin hâkim olduğu bu sofralarda dualar edilerek, oruçlar açılıyor.

 

Esenyurt Belediyesi, binlerce Esenyurtluyu aynısofrada buluşturmaya devam ediyor. Ramazan ayı dolayısıyla her gün farklı birmahallede kurulan kalabalık iftar sofralarında yüzlerce vatandaş paylaşmanınönemini hissediyor. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programlarda dualaredilerek, oruçlar açılıyor. Birlik ve beraberliğin hâkim olduğu iftarsofrasında vatandaşlarla bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, “Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Allah bizleri kötü günlerdenkorusun. Birliğimiz, beraberliğimiz, dirliğimiz daim olsun. Güzel günlere hepbirlikte yürüyelim, bayramın bizlere güzellikler getirmesi dileğiyle hepinizisevgiyle selamlıyorum.” dedi.

 

RamazanCoşkusu Sürüyor

 

On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayında birbirindenrenkli etkinlikler düzenleyen Esenyurt Belediyesi, eski belediye bahçesindeRamazan iklimini yaşatmaya devam ediyor. Etkinliklerde çocuklar, kendileri içinhazırlanan gösteriler ve şişme oyun gruplarıyla doyasıya eğlenirken,yetişkinler ise hem el emeği ürünlerinin hem de geleneksel lezzetlerinsergilendiği Ramazan evlerinde keyifli vakit geçiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri