‘EVİM’ MAĞDURLARI TMSF ÖNÜNDE EYLEM YAPTI

Tasfiye sürecindeki 21 Evim şirketinin mağdurları, İstanbul’da Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) binası önünde eylem yaptı.

Tasfiye sürecindeki 21 Evim şirketinin mağdurları, İstanbul’da Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) binası önünde eylem yaptı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen yurttaşlar, “Devlet yetkililerimizden, yaşamış olduğumuz bu mağduriyetimizin giderilmesi noktasında gerekli yaptırımların uygulanmasını talep ediyoruz. Sabrımız tükenmek üzere. Bir an önce alın teri olan birikimlerimizin iadesini talep ediyoruz” dedi.

Tasfiye süreci devam eden 21 Evim şirketinin mağdurları eylemlerini sürdürüyor.  İstanbul'da ve yurdun değişik kentlerinde aylardır eylem yapan mağdurlar, bugün bir kez daha TMSF'nin Şişli’deki binasının önünde bir araya geldi. Eyleme Ankara, Trabzon, İzmir, Kahramanmaraş, Rize, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bolu’dan gelen vatandaşlar katıldı. Ellerindeki düdükleri çalan vatandaşlar, "Mağdur değildik, mağdur edildik" şeklinde slogan atıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri