Gençler Sınav Stresini Halay Çekerek Attı

Esenyurt Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan gençlere sınavöncesi moral pikniği düzenledi. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt'un da katıldığı piknikte, gençler sınav stresini halay çekerek attı.

17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS) öncesi Esenyurtlu gençlere moral ve motivasyon pikniği düzenlendi.Danamandıra Tabiat Parkı'nda gerçekleşen etkinlikte, Esenyurt Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt, belediyenin üniversite hazırlık kursunda eğitim alan gençlerlebir araya geldi. Eğlenceli yarışmaların düzenlendiği piknikte, gençler alandakisahnede Başkan Bozkurt'la birlikte halay çekerek sınav stresini attı.

"En BüyükKaynağımız Sizlersiniz"

Gençlere, hedeflerine ulaşması noktasında her türlü desteği sağlayacaklarınıbelirten Başkan Bozkurt, "İnşallah kariyer planlamanız çok güzel gider. Arkadaşlarımızda size destek olacaklar. Esenyurt'un gençleri, diğer ilçelerdeki gençlerdendaha şanslı olacak. Ben bunun sözünü şimdiden veriyorum. Çalışarak,çabalayarak, disiplinli bir şekilde, sevgiyle, saygıyla, ahlak içinde hareketedin. Asla umudunuzu kaybetmeyin. Mutlaka bir hedefiniz olsun ve hedefinizin arkasındankoşturun. Kendinize inanın. Ben de sizin hayat içerisindeki hedeflerinize ulaşmanıziçin destek olacağım. Bizim en büyük kaynağımız sizsiniz. Bir abiniz olarak herzaman yanınızdayım. Sizin başarınızı kendi başarım gibi görüyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri