Gençliğin Enerjisi Esenyurt’u Sarmaya Devam Ediyor

GençliğinEnerjisi Esenyurt’u Sarmaya Devam Ediyor

 

EsenyurtGençlik Festivali (GençFest), heyecan dolu spor karşılaşmaları ve birbirindeneğlenceli konserler ile devam ediyor. Festivalin ikinci gününde sahne alanKurtuluş Kuş - Burak Bulut ikilisi Esenyurtlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

 

EsenyurtBelediyesi’nin ilkini düzenlediği Gençlik Festivali (GençFest) ikinci günündetüm coşkusuyla devam etti. Gün içinde Spor Parkı’nda sokak basketbolu, voleybolve ayak tenisi yarı final turnuvalarını oynayan gençler rekabeti ve heyecanıüst düzeyde yaşadı. Festivalin akşam bölümünde Cumhuriyet Meydanı’nda buluşanbinlerce vatandaş, Kurtuluş Kuş – Burak Bulut ikilisinin coşkulu sahneperformansı ile doyasıya eğlendi.

 

“SiziBurada Ağırlamaktan Mutluluk Duyuyoruz”

 

Sahnedesanatçılara çiçek takdim eden Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Ali Susuz,gençler adına mutluluğunu ifade ederek şöyle konuştu: “Sizi burada ağırlamaktanmutluluk duyuyoruz. Sanatçılarımızı gençler arasında anket yaparak seçtik.Sizin çıkmanız beni de çok mutlu etti.”

 

“Seviliyorsunuz,Cansınız”

 

Sahneöncesi duygularını paylaşan Burak Bulut, “Türkiye’mizin her yeri çok güzel.Esenyurt da çok güzel bir yeri. İnşallah güzel bir konser, güzel bir güngeçiririz. Seviliyorsunuz, cansınız” dedi.

Esenyurt’ailk defa geldiğini ve atmosferi çok beğendiğini belirten Kurtuluş Kuş ise,“Esenyurt’un adını güzel duyurmak için biz de elimizden ne geliyorsa birazdansahneye çıkıp bunu yapacağız. Esenyurt’taki samimi ve sıcak havayıhissedeceğime eminim çünkü burası çok güzel” şeklinde konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri