“Hep Birlikte Güzelliklere”

Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla aynı sofrada paylaşan EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt “İyi ki geldiniz, sefalar getirdiniz. Hepbirlikte güzelliklere” dedi.

 

Ramazan’ınbirleştirici gücü Esenyurt’un her mahallesinde yaşanmaya devam ediyor. EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Zafer Mahallesi Fehime Özyurt Camiiönünde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Esenyurt’un hergün bir mahallesinde düzenlenen ve çok sayıda vatandaşınkatıldığı iftar programında dualar edilerek hep birlikte oruçlar açıldı.

 

“Sefalargetirdiniz”

Vatandaşlarla aynı iftar sofrasındabuluşmaktan mutlu olduğunu belirten Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, “Allah oruçlarımızı kabul etsin. Buraya geldiğiniz için çok teşekkürediyorum. Allah hiç kimseyi çocuklarının karşısına boynu bükük göndermesin.Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsuninşallah. İyi ki geldiniz, sefalargetirdiniz. Hep birlikte güzelliklere” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri