İBB SÖZCÜSÜ ONGUN, AKP'Lİ TEVFİK GÖKSU’YA MEYDAN OKUDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, kendisi için “Mahkeme kararı ile yalancılığı tescil edilmiştir" diyen...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, kendisi için “Mahkeme kararı ile yalancılığı tescil edilmiştir" diyen İBB Meclisi AKP Grup Başkanı ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya, "Mahkeme kararı varsa ben istifa edeceğim, yoksa Tevfik Göksu’yu istifaya davet ediyor ve meydan okuyorum” karşılığını verdi.

İBB Meclisi AKP Grup Başkanı ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, CNN Türk'te katıldığı bir programda, İBB’ye yönelik işten çıkarma iddialarına değinerek, "CHP Genel Başkanı "Namus sözü veriyorum bir kişiyi bile atmayacağım" demişti. 13 bin kişiyi aşından, işinden, ekmeğinden etmişsiniz. Bu bir istatistik rakamı değil ya. Belediye Başkanı ne dedi; "Ben sosyal demokratım, biz insanların ekmeğiyle oynar mıyız'" diye konuştu. Bunun üzerine İBB Sözcüsü Murat Ongun, yayına bağlanarak iddialara yanıt vermek istedi. Ancak yayına bağlanamadı.

Ongun da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yanıt verme hakkımız engelleniyor” açıklaması yaptı. Ongun, paylaşımında şunları kaydetti:

“CNN Türk yine tek taraflı bir yayınla yalan iddiaları yayınlıyor. Üstelik yanıt verme hakkımızı da engelliyor. Tevfik Göksu’nun asılsız ve uydurma iddialarına yanıt vermek çok kolay. Yeter ki cevap hakkımıza saygı duyun. Neden korkuyorsunuz?”

Programın sunucusu yayında Ongun'un tweetini okuduktan sonra Mehmet Tevfik Göksu, "Ben sadece şunu söylerim; o ismi geçen arkadaş, mahkeme kararıyla Türkiye'de yalancılığı tescil edilmiştir. Fazilet Durağı'nda (yolcu yoğunluğuyla ilgili) mahkeme kararıyla yalancılığı tescillenmiş bir belediyenin çalışanıyla ilgili söyleyecek bir şey yok. Bizim sözcü, danışman arkadaşlarımız gerekli cevabı kendisine verir" dedi.

ONGUN: DANIŞTAY KARARI ELİMDE, MEYDAN OKUYORUM

Ongun da Göksu’ya sosyal medya hesabından meydan okudu. Ongun, "Tevfik Göksu, bu akşam CNN Türk’te ‘Murat Ongun mahkeme kararı ile yalancı ilan edilmiştir’ dedi. Mahkeme kararı varsa ben istifa edeceğim, yoksa Tevfik Göksu’yu istifaya davet ediyor ve meydan okuyorum! (Danıştay kararı elimde, düşünerek hareket ediniz lütfen)” paylaşımı yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Büyükşehir Haberleri