İBB TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ’NE YOĞUN İLGİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Teknoloji Atölyeleri, teknolojiyi üreten ve geliştiren bireylerin yetişmesine; bilim ve teknolojide dışa bağımlığın azaltılmasına, teknolojiyi üreten ve geliştiren bireylerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirildi. İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde Boğaziçi Üniversitesi iş birliğinde başlayan projede üçüncü dönem eğitimleri için süreç başladı, öğrenci seçme sınavı yapıldı. 

SINAVA 5.100 ÖĞRENCİ BAŞVURDU

SONUÇLAR WEB ADRESİNDE DUYURULACAK

EĞİTİMLER İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Atölyelerdeki eğitimler ise ekim ayında başlayacak ve sekiz ay sürecek. İlkokul 4’üncü ve 5’inci sınıfların eğitimleri “Bilgisayarsız Bilgisayar Bilimi Etkinlikleri, Bilgisayar Oyunu Tasarımı ve Geliştirme, Grafik Tasarım ve Üretim” konulularında yapılacak 6’ıncı, 7’inci, 9’uncu ve 10’uncu sınıf öğrencilerinin eğitimleri ise “Programlama ve Kodlama, Mobil Uygulama Geliştirme, Grafik Tasarım, Yapak Zeka, Robotik Uygulamaları, Proje Geliştirme” konularını içerecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Büyükşehir Haberleri