İlelebet Cumhuriyet

Cumhuriyetin 100. Yılı Bahçelievler’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Kaymakamlık Tören Alanı’nda düzenlenen kutlamaların ardından 29 Ekim araç korteji tüm Bahçelievler’i dolaştı. Tüm gün devam eden kutlamalar Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır’ın da katıldığı fener alayı yürüyüşü ile sona erdi.

Cumhuriyetin 100. Yılı tüm Türkiye’de büyük bir sevinç ve heyecan ile kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda hemen her şehirde, ışık gösterileri, geçit törenleri, şenlikler, konserler ve daha pek çok etkinlik gerçekleştirildi. İstanbul’da görkemli kutlamaların yapıldığı ilçelerden biri de Bahçelievler oldu. Kutlamalardan bir gün önce tüm Bahçelievler ay yıldızlı bayraklarla donatıldı.

Kaymakamlık Tören Alanı’nda düzenlenen kutlamaya Bahçelievler Belediye Başkanı Dr.Hakan Bahadır, İlçe kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ve bölge komutanları katıldı. Bahçelievler’deki okulların öğrencilerin geçit törenlerinin ardından çeşitli dans ve folklor gösterileri yapıldı. Törende konuşma yapan Başkan Bahadır, “Türkiye cumhuriyetinin 100. Yılı kutluyor olmaktan büyük bie mutluluk ve gurur duyuyoruz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bahçelievler’i al yıldızlı bayraklarla donattık. Cumhuriyet coşkusunu tüm komşularımızla birlikte yaşıyoruz. Türkiye yüzyılı başlıyor. Geleceğimizi emanet ettiğimiz güvenimiz tam. Türkiye cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktı.” dedi.

Gündüz Cumhuriyet korteji, gece fener alayı

Bayraklarla donatılmış 29 Ekim araç korteji tüm Bahçelievler’i dolaştı. Başkan Bahadır’ın komşularını selamladığı korteje vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kutlamalar gün boyunca devam etti. Akşam saatlerinde yapılan fener alayı yürüyüşüne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın da katıldığı fener alayı, ellerinde bayraklarla Bahçelievler’in tüm caddelerinde dolaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bahçelievler Haberleri