Kadınlar Günün Stresini Burada Atıyor

Esenyurtlu kadınlar, belediyeden aldıkları pilates, yoga ve zumba eğitimleriylehem stres atıyor hem de güne zinde başlıyor.

Esenyurt Belediyesi, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’ne kayıtlı olan kadınlaraözel pilates, yoga ve zumba kursu açtı. Merkezdeki kurslara katılan kadınlara haftanıniki günü 10.00 ile 12.00 saatleri arasında pilates, yoga ve zumba eğitimiverilmeye başlandı. Kadınlar bu kursta hareket ve nefes egzersizleriyle zihinve bedenlerinde uyumu sağlamanın yanı sıra kaslarını güçlendirerek nefes alışverişlerini düzene sokuyor. Kadınların güne zinde bir başlangıç yapması ve stresleriniazaltmaları amacıyla planlanan spor eğitimleri, Ramazan ayından sonra haftanınbeş günü devam edecek. Merkeze üye olan kadınlar derslerden yararlanabilecek.

“Güzel BirMotivasyon Oluyor”

Pilatesin insan vücuduna ve omurgasına çok faydalı bir sporolduğunu söyleyen Esenyurt Belediyesi Pilates ve Yoga Eğitmeni İnci Yıldırım, “Omurgamızınesnekliği, kaslarımızın güçlenmesi ve nefes alıp vermemizin düzene girmesiadına çok güzel bir spor dalıdır. Özellikle ev hanımlarına çok fazla öneriyoruzbu sporu. Onlar için çok güzel bir motivasyon oluyor ve günün stresiniatabiliyorlar. Derslerimiz çok güzel geçiyor ısınma hareketleriyle başlıyoruz,sonra pilates ve yüz yogamızla devam ediyoruz. Tüm kadınları kursumuzabekliyoruz” dedi.

“Güne ZindeBir Başlangıç Yaptım”

Kursu herkese tavsiye eden Buse İncekaş, “Güne zinde bir başlangıçyaptım. Herkese tavsiye ederim herkes gelsin. Hem eğlenceliydi hem güzeldi”diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri